امروز: پنجشنبه 9 فروردین 1403
دسته بندی محصولات
بخش همکاران
بلوک کد اختصاصی

پاورپوینت بافت همبند Connective Tissue

پاورپوینت بافت همبند Connective Tissue دسته: پاورپوینت
بازدید: 3 بار
فرمت فایل: ppt
حجم فایل: 819 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 11

دانلود پاورپوینت بافت همبند Connective Tissue بررسی بافت همبند Connective Tissue پاورپوینت جامع و کامل بافت همبند Connective Tissue کاملترین پاورپوینت بافت همبند Connective Tissue پکیج پاورپوینت بافت همبند Connective Tissue مقاله بافت همبند Connective Tissue تحقیق بافت همبند Connective Tissue

قیمت فایل فقط 15,600 تومان

خرید

نوع فایل: پاورپوینت (قابل ویرایش)

 قسمتی از متن پاورپوینت :

تعداد اسلاید : 11 صفحه

Beauty Creator بافت همبند Connective Tissue
بافت همبند که تقریبا“ در تمام نقاط بدن وجود دارد اعضاء و بافتهای مختلف را بیکدیگر بسته از آنها مانند آستر یا کیسه پشتیبانی می کند. مهمترین نوع بافت همبند نوع سست یا غربالی آن است که لابلای اعضاء و بافتهای دیگر قرار گرفته علاوه بر وظیفه پشتیبانی در اعمالی مانند دفاع از بدن نیز شرکت می کند.
اجزاء بافت همبند عبارتند از:
سلولها، ماده بنیادی و رشته ها
1- سلولهای بافت همبند Cells
1-1 سلول متمایز نشده مزانشیمی Undifferentiated Mesenchymal Cell
سلولی ستاره ای شکل و تمایز نیافته است که قابلیت تمایز به انواع دیگر سلولهای بافت همبند را دارا می باشد و در دوران جنینی در تمامی بافتها و در هنگام بعد از تولد در نقاط خاصی مانند اطراف عروق خونی (پری سیتها) یافت می شوند.
2-1 فیبروبلاست Fibroblast
مهمترین سلول بافت همبند بوده، ستاره ای شکل با هسته بیضی و به رنگ بنفش تیره. فیبروبلاست مسئول تهیه رشته ها و ماده بنیادی بوده برای ترمیم بافت همبند اقدام می كند. فیبروبلاست غیرفعال را فیبروسیت Fibrocyte می نامند.
4-1 ماستوسیت یا ماست سل Mast cell
سلولی است كه غالبا“ همراه رگها بوده با رنگ آمیزی معمولی بندرت دیده شده و در سیتوپلاسمش دانه های ریز(گرانولهای) بنفش رنگی مشاهده می شود كه حاوی هپارین٬ هیستامین و مواد شیمیائی دخیل در آلرژی (ازدیاد حساسیت) مانند لكوترینها وجود دارد.
5-1 پلاسما سل یا پلاسموسیت: Plasma Cell
در دیواره لوله گوارش به فراوانی یافت شده و با كروماتین هسته ای كه به شكل صفحه ساعت(چرخ ارابه) آرایش پیدا كرده براحتی قابل تشخیص است. این سلول از لنفوسیت B مشتق شده و سلول مولد آنتی بادی(پادتن) است.
6-1 سلول چربی یا آدیپوسیت: Adipocyte
سلولی مدور یا بیضی شكل است كه در لامهای بافت شناسی با توجه به حل شدن محتویات آن به صورت لانه زنبور عسل مشاهده می شود. البته غیر از نوع اول(چربی سفید) نوع قهوه ای چربی نیز وجود دارد كه در دوران جنینی و اطفال به فراوانی یافت شده كه به عنوان یك منبع تولید انرژی محسوب می شود.
7-1 ماكروفاژ یا هیستیوسیت Histiocyte
سلولی است شبیه فیبروبلاست كه از مونوسیتهای خون منشاء می گیرد و در حالت فعالیت سیتوپلاسم وسیع ٬ مدور و هسته ای لوبیائی شكل پیدا می كند. این سلول عمل بیگانه خواری را به عهده دارد.
رشته های بافت همبند:
1- رشته كلاژن یا سفید: Collagen or White Fiber
مهمترین رشته بافت همبند كلاژن نام دارد واز پروتئینی به همین نام تشكیل شده كه خاصیت چسب مانند داشته و بر اثر جوشاندن به ژلاتین تبدیل می شود.
رشته(فیبر)- فیبریل(رشته های ظریف)- میكروفیبریل یا تروپوكلاژن
ویتامین C
انواع مهم كلاژن

2- رشته رتیكولر: Reticular Fiber
نوعی رشته كلاژن ناقص می باشند(نوع 3) كه در رنگ آمیزیهای معمولی دیده نشده اما در رنگ آمیزی با نقره به رنگ سیاه در می آیند و داربست اعضاء لنفاوی(عقده لنفاوی٬ تیموس) را تشكیل می دهند.

3- رشته ارتجاعی: Elastic Fiber
به اشكال منفرد و منشعب مشاهده شده ودر رنگ آمیزی معمولی قرمز رنگ و در تشریح به رنگ زرد مشاهده می شود. از پروتئینی به نام الاستین ساخته شده است.
ماده زمینه ای یا ماده بنیادی: Ground Substance


توجه: متن بالا فقط قسمت کوچکی از محتوای فایل پاورپوینت بوده و بدون ظاهر گرافیکی می باشد و پس از دانلود، فایل کامل آنرا با تمامی اسلایدهای آن دریافت می کنید.

قیمت فایل فقط 15,600 تومان

خرید

برچسب ها : دانلود پاورپوینت بافت همبند Connective Tissue , بررسی بافت همبند Connective Tissue , پاورپوینت جامع و کامل بافت همبند Connective Tissue , کاملترین پاورپوینت بافت همبند Connective Tissue , پکیج پاورپوینت بافت همبند Connective Tissue , مقاله بافت همبند Connective Tissue , تحقیق بافت همبند Connective Tissue

نظرات کاربران در مورد این کالا
تا کنون هیچ نظری درباره این کالا ثبت نگردیده است.
ارسال نظر